Republic bar Ljubuški u ponedjeljak domaćin Pub kviza

Pub kvizovi su u posljednje vrijeme sve češći oblik zabave i u Hercegovini. Od ponedjeljka 04. listopada 2019. godine s početkom u 20:30 (Republic bar Ljubuški) počinje nova sezona jednog od najpopularnijih i najposjećenijih pub kvizova u BiH.

Autor je mladi 25-godišnji inženjer iz Čapljine koji je kvizaški pedigre postigao u gradu pod Marjanom za vrijeme studenstkih dana. Iza njega su dvije godine sastavljačkog i tri godine igračkog iskustva, a uskoro se očekuje i prvi nastup na jednom od popularnih tv kvizova.

Proteklu sezonu, kviz u Republic baru u Ljubuškom se pokazao kao jedan od najposjećenijih kvizova u BiH, a Dominik je o svemu tome govorio i u svoja dva gostovanja u televizijskim emisijama. Osim kviza u Republicu ističe i ostale kvizove diljem Hercegovine krenuvši od Širokog Brijega, Ljubuškog, Međugroja, Posušja itd. Ove godine, Udženija je koncipirao kviz u tri kategorije. Prvu kategoriju pitanja čini 10 vizualnih pitanja u kojima je potrebno prepoznati što se ili tko se nalazi na slici (glumac, političar, sportaš, grad, zastava itd.). Drugu kategoriju čini 15ABC pitalica, dok je posljednja kategorija pitanja 25 otvorenih pitanja na koja se traži direktan odgovor. Svaki točan odgovor u prve dvije kategorije se boduje sa 2 boda, dok svaki točan odgovor na otvoreno pitanje donosi 3 boda.

Kviz se igra ekipno, ekipa:2-5 članova. Nagrade na kraju svakoga kviza podjele tri najbolje ekipe, a prijave sa imenom ekipe šaljite u facebook inbox osobe Dominik Udzenija,prenosi stolac.co

Dominik poziva sve Stočane da se priključe kviz sceni koja iz dana u dan raste i dobiva sve veći broj članova.” Ekipe dolaze iz svih krajva Hercegovine, ali i Hrvatske kao npr. iz Ploča, Imotskog, Vrgorca, Metkovića itd.”

Prijavite se i uvjerite zašto je upravo ovaj kviz jedan od najposjećenijih u BiH. S toga, 04.11., 20:30; Republic bar Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube