Proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca na "Central" MNL MZ Grada Ljubuškog [foto]

Pred prepunim Centrom malih športova u Ljubuškom odigrana je završnica "Central" malonogometnih liga Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog za 2019. godinu.

U 9. MNL MZ igrača do 16.godina starosti zasluženo je slavila momčad Ljubuški III, koja je tijekom cijele lige igrala konstantno dobro i uvjerljivo. Momčad Radišića u finalu nije mogla dostojno parirati razigranim i uigranim Ljubušacima, ali zaslužuje svaku pohvalu za dobar nastup u ligi.

U utakmici za 3. mjesto zasluženo je slavilo Otok i to nakon penala protiv solidne momčadi Veljaka.

U utakmici za treće mjesto 16. MNL MZ, momčad Stubica/Zvirići/Bijača nije se pojavila, u predviđeno vrijeme za odigravanje utakmice, te je ekipa MZ Vašarovići osvojila treće mjesto bez borbe.

Pobjednik ovogodišnje Lige za seniore, momčad Teskere, u finalu je zasluženo slavila protiv Pregrađa i po prvi put se popela na pobjedničko postolje.

Nakon završetka finala uslijedilo je proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, a medalje i pokale dodijeljivali su: dopredsjednik Vlade i ministar financija ŽZH  Toni Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, predsjednik Skupštine ZHŽ Ivan Jelčić, ministar MUP-a ZHŽ-e Zdravko Boras, gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić, te predstavnica glavnog spoznora Central osiguranja, šarmantna Antea, koja je osvajaču glavne nagrade (skutera) uručila ključeve.

Nagradu za fair play u 9. MNL do 16.godina dobila je momčad Crvenog Grma, koja nije imala niti jednu javnu opomenu i igrala je korektno cijelo vrijeme turnira.

Najbolji vratar 9. MNL MZ je Berislav Bašić (Radišići), najbolji strijelac, s 12 postignutih golova, je Ante Jelavić (Veljaci), a najbolji igrač Noa Šimić (Ljubuški III).

Nagrada za fair play u "Central" 16. MNL MZ pripala je momčadi Lisica, koja nije imala niti jednu javnu opomenu i igrala je korektno cijelo vrijeme turnira.

Dvije pojedinačne nagrade u 16. MNL otišle su u momčad Pregrađa, najbolji vratar je Goran Medić, najbolji strijelac s 14 pogodaka je Tomislav Bošnjak, dok je najbolji igrač MNL MZ Nikola Granić iz ekipe Teskera.

Generalni sponzor lige bio je Central osiguranje, a lige su odigrane pod pokroviteljstvom Grada Ljubuškog uz pomoć Ministarstva obrazovanja, kulture i športa ŽZH-e i Ministarstva financija ZHŽ.

Organizator lige bila je JU Kulturno-športski centar Ljubuški, a ravnatelj ustanove Ivan Bebek dodijelio je priznanje za poseban doprinos MNL MZ Grada Ljubuškog Toniju Kraljeviću, ministru financija i dopredsjedniku Vlade ŽZH i gradonačelniku Grada Ljubuškog Nevenku Barbariću, te zahvalio navijačima i natjecateljima na fair i sportskom navijanju, te ponašanju.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 11 Kolovoz 2022 22:09
 
index Instagram400x230 youtube