U Ljubuškom se traže sezonci za rad na Jadranu: Pogledajte koje poslove nudi Valamar [foto]

Istaknuto U Ljubuškom se traže sezonci za rad na Jadranu: Pogledajte koje poslove nudi Valamar [foto]

Valamar Riviera, hrvatska tvrtka kojoj je jedna od djelatnosti odmorišni turizam, i ove godine je u potrazi za radnicima u Hercegovini.

Naime, ova kompanija planira u narednoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima duž Jadrana, a Ljubušaci i ostali Hercegovci su im tradicionalno poželjna radna snaga.

Danas je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana prezentacija poslova koje se nude, a zainteresirani Ljubušaci i Ljubušanke imali su priliku popuniti prijavnice za sezonski posao u Valamaru.

Na predstavljanju tvrtke i prezentaciji poslova iz Valamara su kazali kako traže veći broj radnika na više pozicija te da je ponuda poslova zaista raznolika. Također je istaknuto kako su prvi u Hrvatskoj u veli 13. plaću.

- U srcu sezone zapošljavamo oko 7.000 radnika. Svake godine ulažemo u nove hotele tako da da će posla biti za veliki broj ljudi. Iako imamo veliki broj radnika koji se vraćaju kroz sezone, uvijek nam nedostaje radnika u odjelu kuhinje - kuhara, pomoćnog osoblja, zatim radnika na recepciji te konobara, barmena, animatora, vrtlara, sobarica, spremačica... Svi zainteresirani koji izraze želju za rad na određenoj destinaciji mogu ostvariti zapošljavanje od Istre i Kvarnera do Makarske i Dubrovnika. Različite destinacije potražuju različita radna mjesta i različit broj ljudi - kazala je za IKS portal Mihaela Karaman, predstavnica tvrtke Valamar.

Dodala je kako je svima s kojima stupe u radni odnos osiguran smještaj, topli obrok i minimalna plaća od 5.000 kn u neto iznosu. 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 21 Siječanj 2020 21:27
 
index Instagram400x230 youtube