Hercegovka godine: Titule će ponijeti one koje najviše zaslužuju

Bliži se konačno i sat kada ćemo saznati koje su to nominirane za Hercegovku godine isključivo vašim glasovima prošle u drugi krug.

Borba je bila žestoka, glasovi su stizali sa svih strana svijeta i nećemo pretjerati ako kažemo da je ovaj događaj privukao najveću pozornost u ovoj godini. Organizatorice ove manifestacije vjerojatno nisu mogle naslutiti da će ovo privući toliku pozornost, te da će Hercegovka godine, iako u ovo predblagdansko i svečarsko vrijeme s vrha skinuti vijesti kojima su nas tijekom cijele godine zapljuskivale crne kronike i prevrtljivi političari.

U ovom manifestaciji nema lažnih obećanja ni ružnih riječi, i to je ono što ovo natjecanje čini drugačijim od ostalih. Također u ovom natjecanju nije uskraćen nitko, niti da bira, a i da bude izabran. Slobodno možemo da je pobijedila demokracija i da će pobjedničke titule ponijeti one koje zaista to i zaslužuju.

U ova ružna vremena svjedoci smo lijepim stvarima da su Hercegovke godine nominirali radne kolege, članovi obitelji, prijatelji, ali i oni koji nikada nisu došli u doticaj s nominiranom osobom. Upravo to dalo je veliki draž natjecanju u kome nema lažnih biračkih popisa, a ni stranačkih promatrača. Ovo natjecanje je na koncu velika pobjeda Hercegovine koja se po tko zna koji puta izdigla iz tmurne svakodnevice servirajući svima nama nešto od čega nikoga neće zaboljeti glava, osim možda vrijedne organizatorice koje su neumorno primale nominacije i brojale glasove za kandidatkinje.

U prvom krugu bilo je žestoko, a u drugom će biti još žešće. Narodu na ovim prostorima ne treba mnogo. Kruha i igara rekli bi neki. Za kruha hvala Bogu još imamo, a natjecanje kao što je izbor za Hercegovku godine je poslastica za kraj godine. Zato prije finiša još jednom moramo istaći i pohvaliti sve organizatorice i Danielu Škegro koja je inicijator projekta i zahvaliti im što su svojoj Hercegovini podarile ovu manifestaciju.

 
index Instagram400x230 youtube