Logo
Ispiši ovu stranicu

Ljubuški gimnazijalci odlučili pomoći obitelji Boras [audio]

Ljubuški gimnazijalci odlučili pomoći obitelji Boras [audio]

Iako je ljubuškim gimnazijalcima korona poremetila planove da naprave maturalnu zabavu, oni su tu situaciju odlučili iskoristiti kako bi napravili dobro djelo - sredstva koja su skupljali za maturalnu zabavu donirati će obitelji Boras iz Ljubuškog.

Podsjetimo, riječ je o obitelji s devetero djece, od kojih je sedam školaraca, a koja se zbog pandemije koronavirusa našla u teškoj situaciji.

Glavni hranitelj obitelji, otac koji je godinama radio kao vozač autobusa u Ljubuškom ostao je bez posla jer je autobusni promet mjesecima bio posve obustavljen, te se obitelj našla u situaciji da im je potrebna pomoć drugih.

Kako je za Radio Ljubuški rekla maturantica Mirna Kraljević i mnogi maturanti su na svojoj koži osjetili probleme zbog pandemije. 

Sama ideja da skupljamo sponzore za maturalnu zabavu je došla zbog toga jer je bilo stvarno teško financijsko stanje i za roditelje i maturante. Zato smo odlučili skupiti ta određena sredstva tako da pojedinim maturantima olakšamo, ali i da čitavom kolektivu olakšamo. Bili smo stvarno odlučni u tome da imamo maturalnu zabavu. Ipak, zbog novonastale situacije, za dobrobit sviju, zabava je ipak odgođena, ali bili smo skupili određene novčane donacije i mi taj novac sada želimo proslijediti u potrebnije ruke, odnosno obitelji Boras, kojoj je sigurno sada taj novac potrebniji“, rekla je Kraljević.  

Ona je zajedno s Jelenom Mihaljević došla na Radio Ljubuški kako bi se ovim putem javno zahvalili svim sponzorima i kako bi im objasnili gdje će njihove donacije biti preusmjerene. 

„Velika zahvala tvrtkama Central Osiguranje i Karliko, Julius Meinl i Ferimport na novčanim donacijama koje su nam uplatili, ali i ostalim tvrtkama koje su nam bile voljne pomoći,“ rekla je Kraljević, koja nam je objasnila kako će u narednim danima kontkatirati obitelj Boras kako bi im donirali sredstva. 

Poslušajte razgovor!

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći uplate možete proslijediti na račun;
Uplate iz BiH
UniCredit bank d.d.
Marija Boras
3381602575890864

Uplate iz inozemstva
UniCredit bank d.d.
Kardinala Stepinca b.b.
88000 Mostar
BiH
SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN: BA393381602575890864

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!