Logo
Ispiši ovu stranicu

Karate klub Ljubuški organizirao godišnje polaganje za pojas [audio&foto]

Karate klub Ljubuški organizirao godišnje polaganje za pojas [audio&foto]

Posljednji dan mjeseca lipnja pamtit će mnogi mladi članovi karate kluba Ljubuški, tog je dana na rasporedu bilo godišnje polaganje za pojaseve.

Preko šezdeset članova Kluba pristupilo je polaganju i dojam je bio da su uglavnom zadovoljili, a pojedinci/ke su odradile i iznad očekivanja.

U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom pod budnim okom trenera redom su na tatami izlazili kandidati za pojaseve, od početnog do majstorskog.

Iako je bilo pauze zbog epidemije na djeci se vidjelo da nisu „dangubili“, vidljiva je bila velika želja da pokažu što su naučili u posljednju godinu dana. Suci: Luka Mušan, Ivan Grbavac, Floriana Bošnjak i Ivan Anić imali su pune ruke posla, ali držali su sve pod kontrolom.

U Klubu je običaj da na ovakve prigode pozovu i starije (bivše) članove kluba koji su „ostavili traga“ na razvoj karatea u Ljubuškom, a tako je bilo i ovaj put. I na tribinama je bilo živo, veliki broj roditelja došao je podržati djecu i bodriti ih, a nije izostalo ni svečarsko iznenađenje.

Zorica Boto, majka četvero djece članova kluba donijela je tortu i kolače koju su djeca (i ne samo djeca) začas „pomeli.“ I pisac ovih redaka imao se priliku osladiti i bio je više nego zadovoljan.

Najmlađi uzrasti sad idu na odmor do početka škole, a stariji će raditi po planu, osobito kandidati za majstorski pojas koji je koncem godine.

Ovom prigodom razgovarali smo s trenerima Ivanom Grbavcem i Lukom Mušanom.

Poslušajte!

Fotogaleriju pogledajte na linku OVDJE.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 01 Srpanj 2020 09:26
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!