Logo
Ispiši ovu stranicu

Profesor Vladimir Pokrajčić obavio testiranje rukometaša Izviđača [video]

Profesor Vladimir Pokrajčić obavio testiranje rukometaša Izviđača [video]

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su prošlog tjedna, a prije završetak trenažnog procesa i odlaska na zasluženi odmor, obavili testiranje tjelesne spreme i tjelesnih sposobnosti i karakteristika, navedeno je na službenim stranicama kluba.

Profesor Vladimir Pokrajčić u sklopu projekt za doktorski studij, čija tema je vezana za rukomet, je obavio testiranje naših rukometaša pomoću općih i specifičnih rukometnih testova (test reaktivne agilnosti za rukometaše , mjerenja brzine šutiranja radarom, vertikalni skok, sprint 20 metra, …)

"Profesor Pokrajčić, skupa sa svojim timom, obavio je testiranje po najnovijoj znanstvenoj metodologiji i s posebnim mjernim uređajima čiji senzori su povezani s računalnim programima. Interes Izviđača i profesora Pokrajčiću su bili uzajamno korisni, međutim, koristimo priliku da se zahvalimo profesoru Pokrajčiću i njegovom timu na iskazanom interesu i želji da pomogne našem klubu", rekao je trener Toni Čolina.

Treneri Toni Čolina i Adis Jakić su istakli da su jako zadovoljni na koji način je momčad odradila ovaj „korona ciklus“, te kako vjeruju da imaju odličnu bazu za nastavak rada i napredak u idućoj sezoni.

Nakon što dobiju rezultate testiranja treneri Čolina i Jakić dodijelit će individualne planove rada svojim rukometašima, kako bi što spremnije došli na pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Kako je izgledalo testiranje „Skauta“ djelomično možete pogledati u ovom videu.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!