Održana humanitarna utakmica između reprezentacije sudaca i Humanih zvijezda u Ljubuškom

U sportskom centru Ivanić u Ljubuškom u petak je odigrana humanitarna utakmica između reprezentacije sudaca iz BiH i Humanitarnih zvijezda.

Iako je rezultat utakmice bio u drugom planu, ipak je vrijedno spomenuti da je utakmica završena pobjedom sudaca 5-3.

Vodile su humanitarne zvijezde u prvom poluvremenu, ali su suci uspjeli okrenuti i na kraju dobiti meč.

„Igrali smo protiv jedne dobre i uigrane ekipe humanih zvijezda koji redovno i kvalitetno igraju mali nogomet, mi smo ipak iskoristili našu malo bolju fizičku pripremu s obzirom da u ekipi imamo još aktivnih sudaca i na kraju smo pobijedili rezultatom 5-3, ali rezultat nije bio večeras u prvom planu, nego humanitarna akcija prikupljanja sredstava za jednu bolesnu djevojčicu“, rekao je nakon meča Hrvoje Turudić, kapetan ekipe sudaca.

Maki Grle, izbornik Humanih zvijezda je istaknuo kako je ovo bio jedan lijep događaj i da im je drago da su mogli pomoći.

Goran Paradžik, predsjednik Udruge sudaca Zapadnohercegovačke županije koja je organizirala ovaj događaj kaže kako je prezadovoljan odazivom na ovu akciju.

„Ja bez svoje Udruge i svojih članova i svojih prijatelja ne bih mogao ovo organizirati, i hvala im, svi su me podržali. Sam odaziv odaziv ljudi koji su priskočili u pomoć pokazuje da smo napravili jedan dobar posao. Djevojčica je danas imala operaciju koja je trajala sedam sati, ona je stabilno i nadam se da će dragi Bog učiniti da sve bude u najboljem redu“, rekao je Paradžik i zahvalio se onima koji su podržali ovu manifestaciju.

„Zahvalio bih se Toniju Kraljeviću, ministru financija ZHŽ-a koji je financijski osigurao da možemo imati ovu humanitarnu večer gdje smo prikupili više novaca od očekivanog. Zahvalio bih se i restoranu „Megi“ gdje smo dočekani uz maksimalno gostoprimstvo i zato posebno hvala gospodinu Željki Stojiću Megiju. Hvala i donatorima koji su nas častili vinom, vinarijama Keža i Nuić i svima koji su nam pomogli“, rekao je Paradžik.

Miro Hrkać, član Komiteta u nogometnom savezu BiH se također zahvalio svima koji su se odazvali, posebice onima koji su došli s raznih strana u Ljubuški kako bi zajedno napravili jedan humanitarni događaj.

„Ovo treba biti poticaj za nastavak, i za druge slične akcije“, rekao je Josip Bevanda, predsjednik Županijskog nogometnog saveza.

 
index Instagram400x230 youtube