Kolinda objavila kandidaturu, Milijan Brkić poručio da će u cijelom svijetu biti aktivan u kampanji

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je objavila kandidaturu i kreće u utrku za novi predsjednički mandat.

-Dragi hrvatski državljani i prijatelji. Danas objavljujem svoju kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske – rekla je.

Vaše povjerenje moja je snaga. Ušla sam u prvi mandat s vjerom u veliki potencijal Hrvatske kao snažne i ponosne države – rekla je predsjednica i dodala da traži od građana povjerenje za drugi mandat.

Odluku o kandidaturi objavljujem u želji da nastavimo put zajedništva i bolje Hrvatske. Zahvalna sam svim hrvatskim ljudima koji mi daju potporu i koji vjeruju u meni.

Hvala HDZ-u na čelu s Andrejom Plenkovićem i svima bez čijeg rada ja ni danas ne bih bila predsjednica. HDZ mi i danas pruža snažnu potporu za novi predsjednički mandat – rekla je predsjednica.

Ljubušak Milian Brkić u kampanji

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brkić poručio je u utorak da će u cijelom svijetu biti angažiran u predsjedničkim izborima.

“Bit ću ja aktivan u predsjedničkim izborima. Svugdje, u cijelom svijetu”, rekao je Brkić novinarima prije sjednice užeg Predsjedništva HDZ-a odgovarajući na pitanje hoće li biti aktivan u kampanji za predsjedničke izbore u Hrvatskoj i BiH.

Na pitanje kako će animirati birače i članove stranke, odgovorio je da će ih animirati kao i svaki put te da se “ne treba bojati za stroj HDZ-a”.

 
index Instagram400x230 youtube