Logo
Ispiši ovu stranicu

Vlada ZHŽ-a jeste odobrila 4000 KM Berislavu Kutli, ali...

Vlada ZHŽ-a jeste odobrila 4000 KM Berislavu Kutli, ali...
Kada bilo koja vlada, osobito ona Zapadnohercegovačke županije, dodijeli osobi imena Berislav Kutle 4000 maraka za postdiplomski doktorski studij na Sveučilištu u Mostaru, onda bi vjerojatno trebali, kako bi izbjegli neugodnosti, pojasniti javnosti kako se ne radi o Kutli, bivšem direktoru UniCredit banke u BiH. 
 
Preslika iz Službenih novina u kojoj se vidi odluka kako Vlada ZHŽ-a odobrava Berislavu Kutli 4000 maraka ovih dana kruži društvenim mrežama i pri tome se naravno misli na Kutlu iz bankarskog sektora. Cijela stvar je izazvala lavinu komentara, ali ipak, izgleda kako se radi o dezinformaciji. 

Naime, točno je kako se Vlada ZHŽ odobrila spomenuti iznos Berislavu Kutli, ali ne onome Kutli za kojeg javnost sumnja.

"Dva liječnika iz naše županije upisali su postdiplomski studiji i mi im pomažemo na ovaj način. Jedan od njih se igrom slučaja zove Berislav Kutle, ali to nije osoba na koju je dio javnosti uperio prst. Druga osoba kojoj smo pomogli je dr. Bešlić iz Posušja i uvjereni smo kako će njih dvojica svojim radom i doprinosu izgradnji boljeg društva opravdati sredstva koja su im dodjeljena", rekli su za pogled.ba u Vladi Zapadnohercegovačke županije, te izrazili žaljenje što se od jedne pozitivne odluke napravila loša priča u javnosti.

Tako smo riješli enigmu o kojoj se govori zadnjih dana i još jednom se uvjerili kako je potrebno samo malo nejasnoće, a kod nekih možda i zle namjere kako bi se iz ničega napravila velika priča. 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 28 Srpanj 2020 13:36
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!