Danas u Ljubuškom učlanjivanje u udrugu "Naš Hajduk"

Istaknuto Danas u Ljubuškom učlanjivanje u udrugu "Naš Hajduk"

Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK Hajduk Split da se i ove godine priključe akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

S obzirom da smo prošle godine ostvarili veliki uspjeh učlanivši rekordnih 270 novih članova, te time ugradili svoj doprinos u konačnoj brojci od 37 000 članova, uzimamo sebi za pravo i obavezu nadmašiti prošlogodišnju brojku, a sami događaj učlanjivanja podići na jednu višu razinu, jer ovaj projekt i Hajduk kao klub to zaslužuju.

U tekućoj godini broj članova već je prešao brojku od 20 000, što nas puni optimizmom i daje nam dodatni motiv da ovu godinu upišemo zlatnim slovima u povijest Hajduka.

Učlanjivanje će se vršiti dana 07.03.2020.. (subota) na lokaciji AKADEMIA Sport Bar (u sklopu Gradske športske dvorane) u Ljubuškom od 12:00 – 17:00 sati.

Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna (25 KM), a za maloljetne osobe 50 kuna (12,50 KM).
Uz podršku udruge Naš Hajduk i njenih volontera, osigurali smo printanje članskih iskaznica na licu mjesta.

Posebnu pažnju pridajemo učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te ovim putem pozivamo sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i „osobnu iskaznicu“ našeg najdražeg kluba, za vječnu uspomenu na projekt od posebne važnosti za sve nas.

Organizatori su se potrudili da dan učlanjivanja bude ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi, a za starije članove organiziramo nagradnu igru sa prigodnim nagradama za ljubitelje našeg kluba.

Ako ste do sada bili član HNK Hajduk Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam dostavite dosadašnji članski broj, a ako prvi put postajete dio ove velike obitelji molimo Vas da ponesete i osobnu iskaznicu.

Dužnost svakog navijača Hajduka je da se učlani, potakne svoje prijatelje, rodbinu i poznanike na učlanjivanje, jer HAJDUK - TO SMO MI!

NAVIJAČ HAJDUKA = ČLAN HAJDUKA

 
index Instagram400x230 youtube