Logo
Ispiši ovu stranicu

Frama s Humca organizira humanitarne akcije “Obitelj za obitelj”

Frama s Humca organizira humanitarne akcije “Obitelj za obitelj”

Pri kraju se provodi humanitarna akcija “Obitelj za obitelj” koju organiziraju framaši s Humca i mladi iz župe Humac u kojoj se dijele paketi najsiromašnijim župljanima.

"Molimo sve vas koji još niste donijeli svoje pakete da ih pokušate dostaviti danas ili sutra u hodnik ispred župnog ureda, jer ćemo već prekosutra krenuti u obilazak i započeti s dijeljenjem paketa. Zahvaljujem iskreno svima koji su sudjelovali, koji su “otkidali od sebe” da bi pomogli najpotrebnijima. Naši framaši i mladi iz župe će i ovog Božića podijeliti preko 300 paketa i tako pokušati tim obiteljima barem malo uljepšati ovo vrijeme i učiniti im Božić dostojan čovjeka. Također humanitarna akcija dijeljenja paketa bit će opet tadicionalno za Uskrs i za sv. Antu", objavio je na svom Facebook profilu fra Marin Karačić, duhovni voditelj Frame Humac.

"Svi vi koji niste preuzeli paket, a željeli biste sudjelovati možete sami napuniti paket sljedećim namirnicama: brašno, ulje, tjesteninu, rižu, sol, šećer, čaj, sok, trajno mlijeko, higijenske potrepštine te ostale namirnice za koje mislite da su potrebne jednoj prosječnoj obitelji. Ako ne možete sami dostaviti paket samo se javite i mi ćemo doći. Već sam spominjao na svetoj misi; svi vi koji biste željeli darovati namještaj ili kućanske aparate i slično javite se ili na mob. ili u inbox pa ćemo se dalje oko toga dogovoriti. Hvala vam još jednom u ime svih onih kojima ćete svojim darivanjem pomoći", zaključio je fra Marin u objavi na Facebooku.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!