Anita Šimić i Doris Bokšić najavile nadolazeći Božićni sajam Udruge Agape [audio]

Svake godine u blagdansko vrijeme posebnu draž u Ljubuški donosi Božićni sajam kojeg organizira Udruga mladih Agape.

Članovi Udruge zajedno s volonterima, kojih je ove godine rekordan broj, čak 60, već su postavili veliki šator na trgu dr. Franje Tuđmana u središtu grada.

U tijeku je uređenje štandova i postavljanje dekoracija.

Božićni sajam otvara svoja vrata u ponedjeljak 16. prosinca od 18 sati. Biti će to prilika za zabaviti se uz nastupe Dream team Baba, vrtića Jelenko, tamburaškog sastava Mediteran i čitlučkog benda Brotnjo.

I ostale dane, sve do kraja sajma 22. prosinca, očekuje nas bogat glazbeni program i zabava pod šatorom.

Članovi Udruge pozivaju sve građane da dođu u ponedjeljak, ali i ostalih šest dana sajma, i podsjećaju da sav prihod od prodaje pića i hrane ide potrebitima.

Nakon sajma, u sklopu "Akcije Reakcija 2019." dijelit će se paketi siromašnim obiteljima u Ljubuškom kako bi im se uljepšali blagdani.

Dok se iščekuje početak sajma, oni koji žele već sada se mogu uključiti u humanitarnu akciju jer je Udruga Agape u suradnji sa Diskontom Planinić organizirala prodaju Agape paketa.

Paketi se mogu kupiti u Diskontu Planinić.

"U paketu se nalaze živežne namirnice koje dijelimo socijalno ugroženim sugrađanima. Ukoliko želite možete donirati paket za Akciju Reakciju po cijeni od 48,50KM. Pakete nam možete dostaviti u naš prostor ili u šator na trgu za vrijeme trajanja Humanitarnog sajma ili ga ostavite u Diskontu Planinić, a mi ćemo doći po njega! "Kupi paket i pokaži svoj humanitarni karakter!", poručili su iz Udruge mladih Agape.

Povodom nadolazećeg sajma u programu Radija Ljubuški ugostili smo članice Udruge Agape Doris Bokšić i Anitu Šimić.

Poslušajte što su one rekle o nadolazećem sajmu

 
index Instagram400x230 youtube