Ljubuški Outdoor Festival 2021. godine [najava]

U Ljubuškom od 28. do 30. svibnja 2021. godine, se organizira prvi Ljubuški Outdoor Festival kojeg čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti.

U trajanju od tri dana, festival predstavlja jedinstvo sporta, pozitivnog duha, zdravog života, zabave i svijesti o očuvanju prirode.

Ovaj eko projekt napravljen je za sve ljubitelje dobre zabave, natjecanja i aktivnosti na otvorenom.

"Pozivamo Vas na prvi Ljubuški Outdoor Festival od 28. do 30. svibnja 2021. S još većim uzbuđenjem očekujemo održavanje LJOF-a, koji se nažalost nije uspio održati u prošloj 2020. godini zbog epidemioloških mjera, te se radujemo vikendu outdoor-a i dobre zabave u Ljubuškom.U nadolazeća tri dana u svibnju 2021. godine prekrasni prirodni i kulturološki ambijent Ljubuškog pretvorit će se u trkaće staze koje pozivaju sudionike iz cijeloga svijeta da testiraju svoje granice i da uživaju outdoor aktivnostima koje LJOF nudi", napisali su organizatori na službenim stranicama Ljubuški Outdoor Festivala.

"Da podsjetimo LJOF je festival sporta i dobre zabave i mi iz BK Ljubuški jedva čekamo da počme. 30.05. je dan LJOF-a koji je u znaku biciklizma, tako smo i mi pripremili dvije utrke za sve natjecatelje, prva je XCM Stipe, to je utrka za one malo spremnije a staza prolazi kroz naljepše djelove našeg gradskog područja sa startom sa slapa Koćuša, Bajerom pored prekrasne rjeke Trebižat, usponom do kule Herceg Stjepana i na koncu s ciljem na turističkoj perjanici našeg kraja, veličanstvenom slapu Kravica", naveli su iz BK Ljubuški.

Ova jedinstvena manifestacija u Ljubuškom, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini, će zasigurno biti poticaj za razvoj i promociju aktivnog turizma. Posjetite festival, odaberite za sebe jednu od ponuđenih aktivnosti i provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina, zabave i pozitivne energije.

Prijave za prvi Ljubuški Outdoor Festival su otvorene na www.ljof.ba.

 

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 03 Veljača 2021 12:34
 
index Instagram400x230 youtube