Logo
Ispiši ovu stranicu

Predstava 'Onomatobleja Talk Show' sutra u Ljubuškom

Predstava 'Onomatobleja Talk Show' sutra u Ljubuškom

Dobro poznati mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić krenuli su sa na turneju po cijeloj BiH sa novom predstavom naziva: Onomatobleja Talk Show.

Sve što nije ispričano u prethodne dvije sezone predstava smješteno je ovdje. Petak, 16. listopada rezeviran je za Ljubuški i to na adresi Hotel Bigeste, s početkom u 19:30 sati. Nova priča, s potpuno novim likovima ponovo donosi humor na scenu koji uključuje dosta satiričnog sadržaja.

„U našoj novoj predstavi 'Onomatobleja Talk Show' Omer Hodžić kao voditelj će ugostiti niz budala sa kojima ćemo prokomentirati i analizirati apsurde koji prate predstojeće izbore, prosječnog glasača i neke od aktualnih tema poput: koronavirusa, seksizma i šovinizma, apsurde i još puno toga“, poručili su glumci iz Onomatobleje.

Luka, Nikola i Omer su ovaj put prošireni u likove Dr. Teo Insomnia, Mujaga Raskomadina, Đontra, Ivor Upitnik, Mikloš Lošić i ostali koji će vas zasigurno oduševiti.

„Još uvijek nas možete pratiti putem youtube kanala gdje svake srijede donosimo novi video skeč, samo za online publiku kao i na našim mrežama Facebook i Instagram. A mi se vidimo sutra u Ljubuškom, ponesite maskice“, poručuje ova vesela ekipa.

Sve predstave su besplatne, i namijenjene su za publiku stariju od 15 godina.  Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI. Broj mjesta, uvažavajući propise kriznog stožera, je ograničen.

Predstava u Ljubuškom se održava uz potporu Udruge Agape.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 15 Listopad 2020 11:53
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!