Srijeda, 09 Prosinac 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Proboj: Dozvoljeno 60, a on vozio 156 km/h

Dana 3.10.2020. godine, u 00.56 sati, u mjestu Proboj u Ljubuškom, na dionici magistralne ceste M-6, zabilježen je prekršaj prekoračenja brzine kretanja motornog vozila marke „Audi“ kojim je upravljao J.B.(25) iz Ljubuškog, gdje mu je radarskim sustavom SR 520 za nadzor brzine kretanja vozila utvrđena brzina od 156 km/h na dionici ceste u naseljenom mjestu gdje je brzina ograničena prometnim znakom do 60 km/h.

Još jedan "Ljubušak" u redovima PPD Zagreba

Prve rukometne korake napravio je u PPD Zagrebu, a u 35. godini života odlučio se na povratak. 'Plinari' su objavili kako je dugogodišnji hrvatski rukometni reprezentativac Željko Musa novi igrač hrvatskog prvaka, a PPD-u će se priključiti u srpnju sljedeće godine.

  • Objavljeno u Rukomet

Mnogi neće kući za Božić... Njemačka uvodi strože mjere!

Njemačka kancelarka Angela Merkel, akademija znanosti Leopoldina i manjinski koalicijski partner u vladi SPD založili su se u zadnja dva dana za uvođenje još strožih mjera za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom pošto 'light lockdown' nije polučio željene rezultate.

  • Objavljeno u Svijet

Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Hrvatskoj

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja hrvatske kulture i očuvanja nacionalnog identiteta, promicanja zajedništva i suradnje kao i povratka iseljenih Hrvata i njihovih potomaka Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj za ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

Pretplati se na ovaj RSS feed