Subota, 14 Studeni 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Izvrsna igra „Skauta“ za uvjerljivu pobjedu u Brčkom

Izvrsnom igrom, posebice u prvom poluvremenu, rukometaši Izviđača uvjerljivo savladali rukometaše Lokomotive i nastavili pobjednički niz. Koliko su „Skauti“ bili dominantni u prvom poluvremenu govori rezultat od 14:4 u posljednje dvadeset tri minuta prvog poluvremena.

  • Objavljeno u Rukomet

U ŽZH danas 35 novozaraženih

Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke izvijestio je da je u protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirana 91 osoba, od čega je 17 retestiranih.

Ljubuško - međugorski par Brkić/Čilić bez finala u Sofiji

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Tomislavom Brkićem uspio plasirati u finale parova na ATP turniru u Sofiji, uspješniji od njih u polufinalu bili su Austrijanac Juergen Melzer i Francuz Edouard Roger-Vasselin sa 7-5, 6-4.

  • Objavljeno u Tenis

Na sjednici Stožera civilne zaštite ŽZH predstavljen prijedlog izolatorija za lakše oboljele

U petak, 13. studenog, održana je 35. izvanredna sjednica Stožera Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke na kojoj je o trenutnom stanju pandemije Koronavirusa (COVID-19) članove informirao Tomislav Pejić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi, naglasivši velik broj trenutno oboljelih osoba koji je trenutno iznad 600 aktivno oboljelih osoba na prostoru Županije i veliku smrtnost osoba.

Pretplati se na ovaj RSS feed