Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Potpisivanje ugovora o financijskoj potpori za hrvatski narod u BiH 6. rujna

Vlada Republike Hrvatske je na 173. sjednici održanoj 1. kolovoza 2019. godine donijela Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2019. godinu, priopćio je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Podignuta optužnica protiv Ivice Todorića

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, poticanja na zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju i zbog pomaganja u zlouporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju protiv Ivice Todorića te još tri osobe, među kojima je dvoje hrvatskih državljana i jedna austrijska državljanka.

Radišćan, magistar Branko Rogić objasnio kozičavost na trešnji

Na trešnji se može uočiti vrlo jaki napad bolesti, a to je kozičavost trešnje. Radi se o gljivici Blumeriella jaapii. Boja lista je žućkasta, a zbog klimatskih uvjeta u prvom djelu ove godine došlo je do jake zaraze na trešnji, ali i na drugom koštičavom voću- šljiva, višnja, breskva ili kajsija.

Što je pravi razlog zbog kojeg BiH nema novu vlast?

Kako svakoj igrici dođe kraj, tako je morao doći izborni ciklus u kojem jednostavno nije moguće izbjeći ni legitimne političke predstavnike Srba, niti legitimne političke predstavnike Hrvata. I zato nema vlasti. To je jedini razlog.

Pretplati se na ovaj RSS feed