Petak, 23 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Andrej Vištica o Embrunman utrci

Triatlonac Andrej Vištica iz Ljubuškog osvojio je drugo mjesto na 36. izdanju prestižne utrke Embrunman u francuskim Alpama. Kako su izgledale pripreme te sami tijek utrke, opisao je na svojoj web stranici. Prenosimo izvješće u cijelosti.

Četiri titule ili "Izviđačeva djeca se igrala" na turniru u Međugorju [foto&video]

Na netom završenom 14. izdanju Međunarodnog rukometnog turnira Međugorje 2019., koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba Stanka Sivrića, polaznici Škole rukometa RK Izviđač CO ostvarili su izvanredne rezultate, te još jednom potvrdili da za budućnost rukometa u Ljubuškom nema brige.

  • Objavljeno u Šport

Kazniti komunističke zločine [HKZ Troplet]

Danas, 23. kolovoza je Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima (nacizma, fašizma i komunizma). HKZ Troplet svake godine u povodu ovoga Dana, još od 2012., upozorava domaću i međunarodnu javnost na činjenicu da je Bosna i Hercegovina jedna od rijetkih europskih zemalja koja nije ništa učinila glede ispunjavanja obveza iz europskih deklaracija i rezolucija.

USKOK istražuje Gruđanina Gorana Marića

Goran Marić ostavku na mjesto ministra državne imovine podnio je 15. srpnja, a samo desetak dana ranije sklopio je jedan od posljednjih poslova – prodaju državnog zemljišta veličine 85,6 hektara u Brodskoj Varoši kod Slavonskog Broda tvrtki Marsonia glas u vlasništvu njegovog prezimenjaka Dragana Marića, koji je također rodom iz Gruda u BiH. Telegram piše kako je taj posao sad dio USKOK-ovih izvida te kako Gorana i Dragana Marića povezuje dugogodišnje nogometno prijateljstvo.

Pretplati se na ovaj RSS feed