Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

ŠR Izviđač CO na memorijalu Stanko Sivrić u Međugorju [raspored]

Škola rukometa Izviđač CO nastupit će na turniru u organizaciji HRK Međugorje, koji se održava od 20. do 24. kolovoza 2019. godine. Višestruki prvaci BiH, te najbrojniji osvjači ovog turnira nastupiti će na turniru s pet ekipe, dječaci (2004,2006 i 2008 dvije ekipe), te djevočice (2008) godište.

  • Objavljeno u Šport

Pauletić: Kako stoje stvari u "našim" jadnim medijima, dobro je da uopće ima ‘ko napravit film s tematikom iz Domovinskog rata”

Film ‘General‘, redatelja Antuna Vrdoljaka ne prestaje izazivati zanimanje kod domaće publike. Još je prošli tjedan objavljivano da je ovaj film u kinima pogledalo blizu 30 tisuća gledatelja, što je jedno od najboljih otvaranja hrvatskog filma od osamostaljenja. Vrdoljakovo filmsko ostvarenje danas je na svome Facebooku komentirao Robert Pauletić.

Počelo 15. izdanje Lige Hercegovine

Od 19. do 23. kolovoza Posušje je domaćin Lige Hercegovine i najboljih hercegovačkih ekipa,  pobjednika malonogometnih liga mjesnih zajednica u svojim općinama, odnosno gradovima. Raspored završnog turnira Lige Hercegovine određen je ždrijebom održanom protekloga tjedna u Mostaru.

Pretplati se na ovaj RSS feed