Petak, 16 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Andrej Vištica drugi na 36. izdanju Embrunman utrke

Hrvatski triatlonac Andrej Vištica osvojio je drugo mjesto na 36. izdanju prestižne utrke Embrunman u francuskim Alpama. Za plasman na drugo mjesto mu je trebalo devet sati, 52 minute i 14 sekundi. Pobjednik natjecanja Francuz William Mennesson koji je do cilja stigao za devet sati, 48 minute i 06 sekundi.

Filmovi domaćih autora na MFF-u: Od gange do Hrvata na Marsu

Svjetskom premijerom filma “Radio ganga”, u srijedu 21. kolovoza u 21 sat na otvorenom kinu u središtu Širokog Brijega, počet će 20. izdanje Mediteran Film Festivala. Uz ovaj, u programu Domaćih autora na festivalu će premijerno biti prikazan dokumentarni film “Ljudi koji su sadili drveće” redatelja Zdenka Jurilja, glazbeni dokumentarac “Intervju s Baretom”, redatelja Renata Tonkovića, Maria Vukadina i Roberta Bubala te “2068” futuristički dokumentarac redatelja Roberta Bubala.

  • Objavljeno u Kino

Najtopliji srpanj u posljednjih 140 godina

Srpanj je bio najtopliji mjesec u 140 godina otkako Nacionalna agencija za istraživanje oceana i atmosfere (NOAA) bilježi podatke o globalnoj temperaturi, priopćila je ta američka vladina agencija.

Hrvatski celebovi hodočastili u Međugorju

Velik broj vjernika svakodnevno posjećuje Međugorje, a njihov broj uvijek se poveća prilikom marijanskih blagdana. Tako je bilo i ovaj četvrtak zbog blagdana Velike Gospe. Među brojnim vjernicima našlo se nekoliko poznatih osobe hrvatske estradne scene.

  • Objavljeno u Ostalo
Pretplati se na ovaj RSS feed