Utorak, 13 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Na Kravici prodano oko 155 tisuća ulaznica

Na vodopadu Kravica, gdje pristiže velik broj hodočasničkih gostiju iz Međugorja, među kojima prednjače Talijani i Poljaci, do početka kolovoza ove godine prodano je oko 155 tisuća ulaznica, kazali su Feni iz J.P. Parkovi d.o.o. Ljubuški, pod čijom je nadležnošću ova atraktivna destinacija.

Kolegica Antonela Marinović Musa o Jazz festu u Ljubuškom

Glazbena škola Ljubuški i Grad Ljubuški priredili su Ljubušacima nezaboravan jazz koncert. Ni sparno vrijeme nije spriječilo ljubitelje jazza da u Parku hrvatskih banova, pomno uređenom za ovu manifestaciju, uživaju u izvedbama poznatog hrvatskog pjevača Marka Tolje i Big Banda iz Makarske, ali i benda učitelja Glazbene škole.

  • Objavljeno u Glazba

Službeno: Ivan Perišić potpisao za Bayern

Ivan Perišić novi je igrač Bayerna, potvrdio je bavarski klub. Stigao je jednogodišnju posudbu, a Bayern nakon toga mogu otkupiti njegov ugovor. Inter će dobiti pet milijuna eura odštete za posudbu, za godinu dana 25 milijuna.

  • Objavljeno u Nogomet

Sjajna fešta Mate Bulića i prijatelja u Donjoj Blatici

I ovoga kolovoza, osmu godinu zaredom Donja Blatnica je bila središte Hercegovine. Naime, u ponedjeljak navečer, Mate Bulić sa svojim Blatničanima priredio je još jedan fantastičan humanitarno-glazbeni spektakl “Blatničke note dobrote”.

  • Objavljeno u Glazba

Policija ZHŽ-a ‘uhvatila’ 19 migranata

Za protekla 24 sata, temeljem plana rada policijski službenici su provodeći Županijsku akciju pod nazivom “Migrant” u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija na području ŽZH, uočili su devetnaest stranih državljana “migranata”.

Pretplati se na ovaj RSS feed