Ponedjeljak, 08 Srpanj 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Za pola godine u BiH uvezeno 83 milijuna KM alkoholnih pića

U Bosnu i Hercegovinu je za pola godine uvezeno više od 83,8 milijuna KM alkoholnih pića, što je količinski 74,9 milijuna tona proizvoda alkohola, potvrđeno je za Klix.ba u Upravi za neizravno oporezivanje (UNO). Prema službenim podacima, od početka siječnja do kraja lipnja ove godine je uvezeno 48,3 milijuna KM piva. Količinski to iznosi 65.885.376 kilograma robe.

Hoće li kruh poskupjeti?

Na pragu smo žetve pšenice, a prema tvrdnjama ratara, prinosi su prilično loši ove godine. Prije svega zbog obilnih oborina u svibnju i nemogućnosti da se primjene sve agrotehničke mjere, izravno će se odraziti na prinos i kvalitetu samog zrna.

Digitalni i društveni mediji u sportu I

Nogometni klubovi uvijek su imali fascinantan odnos s digitalnim i društvenim medijima. Klubovi koriste te tehnologije kako bi poboljšali svoje značajke, privukli navijače i ostali korak ispred konkurencije. Nogometni klubovi su primjer brendova s ​​velikim količinama visoko angažiranih navijača.

  • Objavljeno u Nogomet

Ljubušak Marijo Primorac o ZDF-ovom prilogu iz Međugorja

Drugi program njemačke televizije (ZDF) emitirao je prilog o Međugorju u kojem je to mjesto geografski smjestio na područje Bosne. Marijo Primorac, poznati hrvatski iseljenik, potaknut time je uputio prosvjed ZDF- u kojem između ostalog navodi da je izuzetno sretan zbog članka o Međugorju i Gospinom ukazanju, no istovremeno i razočaran zbog nedopustive pogreške koja se potkrala.

Pretplati se na ovaj RSS feed