Četvrtak, 04 Srpanj 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

"Lijepom našom" u Ljubuškom, svibanj 2011. godine [video]

Video zapis prvog dijela emisije "Lijepom našom" snimljene u Ljubuškom, 19. svibnja 2011. godine, u trajanju od 60 minuta, prikazan na HRT 30. svibnja 2011, a drugio dio emisije "Lijepom našom" snimljene u Ljubuškom, 19. svibnja 2011. godine a prikazane na HRT 5. lipnja 2011.

80 godina od smrti genijalnog hrvatskog slikara Otona Ivekovića

Oton Iveković (17. 4. 1869. – 4.7.1939.) svakako je najveći i najplodniji hrvatski slikar iz razdoblja historicizma; no, on je i mnogo više od toga: svestrani i višestruko nadareni umjetnik, čovjek kojega je krasila izuzetna stvaralačka i životna snaga, istinski velikan Hrvatskog narodnog preporoda koji je svu svoju energiju, znanje i talente nesebično i bez ostatka darovao narodu iz kojega je ponikao.

U Vukovaru će se 16. srpnja održati Dan zajedništva, ponosa i sreće

U znak sjećanja na 16. srpnja 2018., kad je u Hrvatsko oduševljenjo dočekana nogometna reprezentacija koja je na Svjetskome nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila srebro, u Vukovaru će se 16. srpnja održati Dan zajedništva, ponosa i sreće, a jedini uvjet za sudjelovanje građana u programu je da budu odjeveni u dresove s “hrvatskim kockicama”, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u srijedu u vukovarskoj Gradskoj upravi.

Hrvatski navijači ljubili beton, a Rođo je viknuo: Na ti, Švabo!

Bila je sunčana subota u Lyonu, 4. srpnja 1998. Rano jutro u nekom jeftinom hotelu, čini mi se iz lanca Ibis, negdje na rubu grada, počelo je s puno nervoze. Ekipa koja je stigla charterom još nije dobila karte za utakmicu pa se pojavila sumnja da utakmice neće ni vidjeti, da su karte preprodane, jer su cijene počele skakati u nebo.

  • Objavljeno u Nogomet
Pretplati se na ovaj RSS feed