Srijeda, 17 Srpanj 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Tomislav Nosić predstavlja novu pjesmu “Moj Bog” [video]

Tomislav Nosić je mladi Hrvat iz Kanade koji svoj glazbeni put gazi od najmlađih dana. U svojih 29 godina života nastupao na brojnim natjecanjima, festivalima, skupovima po Kanadi, BiH, Hrvatskoj i drugdje. Kao jednu od većih nagrada u svojoj pjevačkoj karijeri, osvojio je u kolovozu 2011. nagradu Direktora festivala na 18. Festival “Melodije hrvatskog juga” u Opuzenu.

  • Objavljeno u Glazba

Zdravko Mamić vraća se nogometu i preuzima ljubljansku Olimpiju?!

Zdravko Mamić je prošle godine nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora po prvoj optužnici zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama. Uoči izricanja te presude u proljeće 2018., Mamić se sklonio u BiH čije državljanstvo također posjeduje i od tada boravi u Međugorju. Sada ga se povezuje kupovinom trofejnog slovenskog nogometnog kluba…

  • Objavljeno u Nogomet

Presude UDBI: Mustaču potvrđeno 40 godina zatvora, u Hrvatskoj najvjerojatnije u rujnu

Vrhovni sud potvrdio je odluku Županijskog suda u Velikoj Gorici koji je bivšem čelniku jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi Zdravku Mustaču u travnju izrekao 40 godina zatvora zbog ubojstva hrvatskoga emigranta Stjepana Đurekovića u Wolfratshausenu kod Muenchena 1983. godine, zbog čega ga je njemački sud ranije osudio na doživotni zatvor.

  • Objavljeno u Svijet
Pretplati se na ovaj RSS feed