Četvrtak, 14 Studeni 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Bivši "Skaut" Šarac "potopio" očajni PPD Zagreb, koji neće vidjeti osminu...

Nema i nema svjetla u Zagrebovom europskom tunelu ove godine. Celje je prvi put odnijelo bodove iz Arene i tog svjetla vjerojatno neće ni biti. Slovenci su sada na 6 bodova, Zagreb na rekordno lošem jednom i lošijem međusobnom omjeru. Dakle, u Areni bi trebali uz Elverum pasti Aalborg i Flensburg, bez da Celje osvoji bod do kraja. Sve je jasno...

  • Objavljeno u Rukomet

Zgrada kina u Ljubuškom opremit će se do kraja godine

Obnova zgrade kina u Ljubuškom počela je prije više od jednog desetljeća kada je uklonjen trošni krov i umjesto njega izbetonirana betonska deka. Očekivalo se kako će se radovi nastaviti, međutim, deka je godinama stajala, a zbog nedostatka sredstava taj važan projekt nije se mogao završiti.
  • Objavljeno u Kino

BiH Hrvatskoj vraća 7,6 tona soli

Laboratorijska analiza pošiljke od 7,6 tona kuhinjske morske soli iz Hrvatske, namijenjena za bosanskohercegovačko tržište, pokazala je da sastav soli ne odgovara odredbama Pravilnika o soli za ljudsku ishranu, objavila je Federalna uprava za inspekcijske poslove.

Akcija VAR bi mogla poništiti čitavu sezonu?!

Antikorputivna akcija Var, koju je Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) provela širom Federacije BiH, uzdramala je čitav nogometni svijet u našoj državi, piše Dnevni avaz navodeći kako postoji mogućnost da se poništi čitava natjecateljska sezona pa čak i u Premijer ligi BiH.

Hrvatski predsjednički izbori 22. prosinca

Vlada Republike Hrvatske danas će donijeti odluku o raspisivanju predsjedničkih izbora, čiji će prvi krug biti 22. prosinca, a kampanja će trajati 15-ak dana, najavio je premijer Andrej Plenković u četvrtak.

Pretplati se na ovaj RSS feed